We are Bleeckerstreet

Happiness never decreases by being shared, so try our shared dining.

Dagelijks geopend vanaf 17:30

 

Voor een vaste prijs van €32.50 de hele avond onbeperkt a la carte genieten van wereldse gerechten.

Lekkere gin-tonic’s, en heerlijke wijnen maken het compleet.

Bel ons 024-3241627

Ontdek de nieuwe manier van uit eten gaan bij Bleeckerstreet

Geniet zonder limiet

Bestel 4 tot 5 verschillende gerechtjes per tafel, wij passen de porties aan zodat iedereen hiervan kan genieten, wij serveren deze gerechten midden op tafel. Het aantal rondes is aan jullie.

Kinderen tot en met 4 gratis, van 5 tot 12 rekenen wij € 2.- per levensjaar Volgt u een speciaal dieet of bent u allergisch voor bepaalde producten? geeft dit dan bij uw reservering aan zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden

Onbeperkt a la carte genieten van alle gerechten

Tijdens het diner serveren wij de gerechten in kleine porties die te delen zijn met je tafelgenoten zodat je samen kan genieten van onze gerechten uit de hele wereld.

Wijnen

Wij schenken ruim 10 wijnen per glas, dit zijn wijnen die wij met plezier voor u hebben geselecteerd en een mooie aanvulling geven aan uw avondje uit.

Onze wijnkaart bevat wijnen uit de klassieke wijnlanden maar ook wijnen uit de nieuwe wereld.

Gin-Tonic

Gin-tonics als aperitief? Wij serveren u graag een van onze heerlijke gins met passend garnituur en de juiste tonic. Bent u nog niet bekend met deze heerlijke appetizers en wel nieuwsgierig, vraag dan om een mini proeverij om kennis te maken met de wereld van de gins. Kijk op onze gin-tonickaart voor de varianten.

Ophir-gin, Bloom-gin, Hendricks Gin

Reserveer via de link of bel 024-3241627

Ook een vestiging van Bleeckerstreet openen?

Volg ons op social media

Ons terras gaat open

Vanaf woensdag 28 april 14:00 uur gaat ons terras open, ons hele concept opstarten kan door de beperkte regels helaas niet. Maar wij gaan het natuurlijk toch leuk maken met heerlijke hapjes en drankjes.

Van maandag tot en met donderdag is het terras geopend vanaf 14:00, op vrijdag t/m zondag staan wij vanaf 12.00 voor u klaar. Gezien de beperkte capaciteit werken wij alleen met reserveringen aan de deur.

Op onze Facebookpagina vind u onze menukaart voor de aankomende periode.

Take-away

U kunt via onze "take-away" link in onze webshop komen, hierin staan veel gerechtjes die los te bestellen zijn. De warme gerechten krijgt u koud mee met een beschrijving van hoe te bereiden, natuurlijk zorgen wij ervoor dat u zo kort mogelijk in de keuken staat.

 

Hopelijk tot snel en blijf gezond.
Team Bleeckerstreet