We are Bleeckerstreet

Happiness never decreases by being shared, so try our shared dining.

Dagelijks geopend vanaf 17:30

 

Voor een vaste prijs van €31.50 de hele avond onbeperkt a la carte genieten van wereldse gerechten.

Lekkere gin-tonic’s, en heerlijke wijnen maken het compleet.

Bel ons 024-3241627

Ontdek de nieuwe manier van uit eten gaan bij Bleeckerstreet

Geniet zonder limiet

Bestel 4 tot 5 verschillende gerechtjes per tafel, wij passen de porties aan zodat iedereen hiervan kan genieten, wij serveren deze gerechten midden op tafel. Het aantal rondes is aan jullie.

Kinderen tot en met 4 gratis, van 5 tot 12 rekenen wij € 2.- per levensjaar Volgt u een speciaal dieet of bent u allergisch voor bepaalde producten? geeft dit dan bij uw reservering aan zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden

Onbeperkt a la carte genieten van alle gerechten

Tijdens het diner serveren wij de gerechten in kleine porties die te delen zijn met je tafelgenoten zodat je samen kan genieten van onze gerechten uit de hele wereld.

Wijnen

Onze wijnkaart bevat wijnen uit de klassieke wijnlanden maar ook wijnen uit de nieuwe wereld. Onze overige wijnen staan op onze digitale wijnkaart ondersteunt door WineStein, onze digitale sommelier, die u gelijk adviseert op het gebied van de beste wijnspijs combinaties.

Download hier de app van WineStein

WineStein IOS

WineStein Android

Gin-Tonic

Gin-tonics als aperitief? Wij serveren u graag een van onze heerlijke gins met passend garnituur en de juiste tonic. Bent u nog niet bekend met deze heerlijke appetizers en wel nieuwsgierig, vraag dan om een mini proeverij om kennis te maken met de wereld van de gins. Kijk op onze gin-tonickaart voor de varianten.

Ophir-gin, Bloom-gin, Hendricks Gin

Reserveer via de link of bel 024-3241627

Ook een vestiging van Bleeckerstreet openen?

Volg ons op social media

Copyright 2017 Bleeckerstreet

Ontwerp & realisatie: Adlure design

Per 1 juni gaan ook onze deuren weer voorzichtig open.

Maximaal 30 mensen binnen houd voor ons in maximaal 25 gasten. Om zo min mogelijk gasten teleur te stellen gaan wij met 2 shifts op reservering werken.

Wij zijn straks geopend vanaf 17:00. U kunt een tafel reserveren in de vroege avond en deze is dan beschikbaar tot 19.45 of u reserveert vanaf 20:00 voor een avondje tafelen.

Hopelijk tot snel en blijf gezond.