BLEECKERSTREET

WELKOM BIJ
BLEECKERSTREET ARNHEM

Maandag tot en met zondag geopend vanaf 17:30. Voor een vaste prijs van € 41,50 de hele avond onbeperkt a la carte genieten van wereldse gerechten. Lekkere gin-tonic’s, en heerlijke wijnen maken het compleet.

WELKOM BIJ
BLEECKERSTREET ARNHEM

Happiness never decreases by being shared, so try our shared dining.

WIJNEN

Wij schenken ruim 10 wijnen per glas, dit zijn wijnen die wij met plezier voor u hebben geselecteerd en een mooie aanvulling geven aan uw avondje uit.

EINDELOOS GENIETEN

Tijdens het diner serveren wij de gerechten in kleine porties die te delen zijn met je tafelgenoten zodat je samen kan genieten van onze gerechten uit de hele wereld.

GIN

Wij serveren u graag een van onze heerlijke gins met passend garnituur en de juiste tonic. Vraag om een mini proeverij om kennis te maken met de wereld van de gins.

Personeel gezocht

De sfeer van Bleeckerstreet niet alleen ervaren, maar er ook aan meewerken? Dan moeten wij jou hebben! We zijn op zoek naar versterking voor medewerkers in de bediening en keuken voor ons filiaal in Arnhem. Zowel fulltime als parttime.

UITETEN BIJ BLEECKERSTREET

Bestel 4 tot 5 verschillende gerechtjes per tafel, per keer. Wij passen de porties aan zodat iedereen hiervan kan genieten, wij serveren deze gerechten midden op tafel. Het aantal rondes is aan jullie.

Kinderen tot en met 4 gratis, van 5 tot 12 rekenen wij € 3,- per levensjaar. Volgt u een speciaal dieet of bent u allergisch voor bepaalde producten? Geeft dit dan bij uw reservering aan zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

SOLLICITEER DIRECT BIJ BLEECKERSTREET ARNHEM

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contact informatie
Contact informatie