Nee, 32.50 de drankjes zijn exclusief.

Bij ons zijn honden zijn bij ons niet welkom, uitzondering hierop zijn hulphonden.

Als wij minimaal een dag voor uw komst weten wat u wel en niet mag hebben kunnen wij hier rekening mee houden. Mocht het echter een meervoudige intolerantie zijn nemen wij contact met u op. Ondanks onze inspanning en zorgvuldigheid kunnen wij “sporen van” nooit 100% garanderen.

Bij grotere gezelschappen gaan wij de avond voor jullie verzorgen met een gemêleerde selectie van onze gerechtjes.

Parkeren kan in parkeergarage Kelfkensbos. De uitgang van de garage is bij ons voor de deur.

Helaas bieden wij geen all-in pakketen aan.

Aan het totaal aantal gerechtjes zit geen limiet, het maximale aantal per ronde is 5 verschillende gerechtjes. Verspilling beboeten wij niet maar vind het wel zonde.

Onze prijs voor de gerechtjes is een vaste prijs inclusief een avond gastvrijheid, hier kunnen wij dan ook geen korting op geven.

Ons terras gaat open

Vanaf woensdag 28 april 14:00 uur gaat ons terras open, ons hele concept opstarten kan door de beperkte regels helaas niet. Maar wij gaan het natuurlijk toch leuk maken met heerlijke hapjes en drankjes.

Van maandag tot en met donderdag is het terras geopend vanaf 14:00, op vrijdag t/m zondag staan wij vanaf 12.00 voor u klaar. Gezien de beperkte capaciteit werken wij alleen met reserveringen aan de deur.

Op onze Facebookpagina vind u onze menukaart voor de aankomende periode.

Take-away

U kunt via onze "take-away" link in onze webshop komen, hierin staan veel gerechtjes die los te bestellen zijn. De warme gerechten krijgt u koud mee met een beschrijving van hoe te bereiden, natuurlijk zorgen wij ervoor dat u zo kort mogelijk in de keuken staat.

 

Hopelijk tot snel en blijf gezond.
Team Bleeckerstreet